Fiscaal recht

Wanneer de term fiscaal recht valt, weten de meeste mensen wel dat er belastingzaken mee gemoeid zijn. Het belastingrecht is een complex geheel van regels over de heffing en invordering van belastingen. U kunt veel leukere onderwerpen bedenken om uw tijd aan te besteden, daarom helpen wij u graag hiermee.

De meeste inwoners van Nederland krijgen te maken met fiscaal recht. Ongeacht of u ondernemer bent, huis(man/vrouw) of een doorgewinterde professional. Om u bij te staan in het woud van regels maken wij gebruik van de expertise van Ilse Luttikhuis van Context fiscaal juridische dienstverlening. Ilse adviseert ondernemers en particulieren op fiscaal gebied.

[ondernemers]
Iedere ondernemer is gebaat bij gedegen fiscaal juridisch advies. De keuzes die u maakt als ondernemer kunnen fiscaal juridische consequenties hebben waar u niet van op de hoogte bent. Om te voorkomen dat u voor nare verrassingen komt te staan, staat Ilse Luttikhuis u graag bij met actuele kennis en praktijkervaring.

Door inzicht te krijgen in uw situatie wordt het fiscaal recht een stuk simpeler dan het op het eerste gezicht lijkt. Daarbij biedt het fiscaal recht ook mogelijkheden om het ondernemen voor u nog interessanter te maken.

[particulieren]
Wij begrijpen dat belasting betalen niet uw favoriete hobby is. Wanneer u loont ontvangt, spaargeld of vermogen heeft, een woning bezit of andere onroerende zaken krijgt u te maken met fiscaal recht.

U doet waarschijnlijk jaarlijks met het grootste gemak en veel plezier uw aangifte Inkomstenbelasting. Indien u inderdaad zelf uw aangifte doet, heeft u wellicht gemerkt dat sommige onderwerpen een diepere kennis vergen. Om niet onnodig veel belasting te moeten betalen, kunt wel een expert gebruiken.

Park Advocaten helpt u met de fiscale consequenties van zaken als overdracht van vermogen binnen de familie. Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32