Algemene Voorwaarden

Natuurlijk wilt u zorgeloos producten en/of diensten leveren. Daarom is het belangrijk om Algemene Voorwaarden te hebben. In feite dienen de Algemene Voorwaarden als bijsluiter van uw product en/of dienst. U beschrijft daarin details die bij levering van uw product of dienst van toepassing zijn. Net als bij medicijnen kan deze aanvullende informatie van invloed zijn op het gebruik van uw product of dienst.

Zo staan er in de voorwaarden onder meer beschreven wat de betalingscondities zijn. Ook kunt u voorwaarden van levering benoemen. Deze elementen vormen een bescherming van klant en onderneming. Een andere belangrijke functie van de Algemene Voorwaarden is het beperken van de aansprakelijkheid bij het gebruik van diensten of producten. Meestal staat er ook in welke garanties worden geboden en welke rechtbank de voorwaarden behandelen in geval van conflict.

U heeft als leverancier de plicht om de klant te informeren over deze voorwaarden. U kunt dat doen voor of tijdens de koop van uw product of dienst. Het aanbieden van Algemene Voorwaarden biedt ook een meerwaarde voor uw bedrijf. U straalt professionaliteit en deskundigheid uit en geeft vertrouwen aan de relatie met uw klant.

Park Advocaten heeft een team van collega's beschikbaar, die over de nodige expertise beschikken om Algemene Voorwaarden te kunnen opstellen en beoordelen. Legt u ons uw situatie voor en wij kunnen u helder advies bieden over uw huidige voorwaarden. Uiteraard kunnen wij samen met u ook compleet nieuwe voorwaarden opstellen. Wij adviseren u graag in een vrijblijvend gesprek over uw mogelijkheden.

Onze advocaten voor dit onderwerp zijn:
Eddy Nieuwenhuys

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32