Particulieren

Als u een juridisch conflict heeft of wilt voorkomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak is persoonlijk, direct en resultaatgericht. Wij houden van heldere taal en duidelijke afspraken. Wij zoeken met u naar de beste oplossing.

Park Advocaten hanteert redelijke tarieven. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, bestaat er een goede kans dat de kosten van onze rechtsbijstand onder uw dekking vallen. Ook onderzoeken wij of u mogelijk voor een toevoeging (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) aanmerking komt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak.

Rechtsgebieden

Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheid (en schade) komt voor bij contracten maar ook bij onrechtmatige daad.

Park Advocaten staat particulieren bij als eisende partij en als aansprakelijk gestelde partij.

Park Advocaten heeft veel ervaring op het gebied van aansprakelijkheid, zoals het optreden namens en tegen professionals, zoals bij bestuurdersaansprakelijkheid, aansprakelijkheid van accountants, makelaars en notarissen.

Ook heeft Park Advocaten vaak opgetreden namens en tegen verzekeringsmaatschappijen. Te denken valt aan bijvoorbeeld brand- en overige (auto) schade (verzekering), arbeidszaken, contractbreuk (wanprestatie) en onrechtmatige daad zaken.