Erfrecht

Erfrecht behandeld het verkrijgen van goederen en schulden uit een nalatenschap. Als erfgenamen) krijgt u te maken met de uitleg van een testament, het aanvaarden van een erfenis, de verdeling daarvan, en nog meer zaken.

Bij overlijden heeft u al genoeg aan uw hoofd en wilt u liever dat de afwikkeling van de erfenis zo soepel mogelijk verloopt. Dat kan een eenvoudig proces zijn wanneer het nalatenschap weinig onderdelen bevat en u als enige de erfgename zou zijn. In de praktijk is er vaker sprake van ingewikkelde structuren als het gaat om woningen, verdeling van de erfenis en misschien zelfs een bedrijfsonderdeel wanneer er sprake is van meerdere erfgenamen.

Om de afwikkeling zorgeloos te laten verlopen, zoekt u een juridische partner met ervaring in alle facetten van het erfrecht. Park Advocaten kunnen u adviseren in de afwikkeling van nalatenschappen en eventueel bij het oplossen van een geschil. Hierbij kunnen wij optreden als advocaat of mediator. Mocht een gerechtelijke procedure niet langer te vermijden zijn, kunnen wij als procesadvocaat bijstaan.

Onze advocaten voor dit onderwerp zijn:
Anke Backus

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32