Contracten

Voor iedere officiële afspraak tussen partijen is een goed opgesteld contract van groot belang. Zonder contracten zouden we in de wereld geen zaken met elkaar kunnen doen, zouden we niet kunnen trouwen en zouden we niets commercieel kunnen produceren. Contracten wegen enorm zwaar als het gaat om duidelijkheid over intellectueel eigendom en ICT vraagstukken.

Wanneer u een kunstwerk heeft gemaakt, een boek heeft geschreven of een uitvinding heeft gedaan, krijgt u te maken met intellectueel eigendom. Zonder een contract zou het werk dat u heeft gemaakt niet kunnen worden beschermd en/of verhandeld. U zou geen kopieën kunnen maken van uw werk. Niet alleen voor originele creaties zijn contracten tussen partijen noodzakelijk, ook wanneer ondernemers met elkaar zaken doen. U heeft een product dat u via een partner wilt gaan verkopen of distribueren. Hoe regelt u dat de opbrengst bij verkoop van het product eerlijk verdeeld wordt? Gaat u als bedrijf de krachten bundelen met een concurrent zodat u samen meer slagkracht in de markt heeft? Zo’n fusie of samenwerking dient u vast te leggen in een goede overeenkomst.

Kortom contracten zijn onmisbaar in het economisch verkeer. U doet er goed aan om advies hierover in te winnen bij een advocaat met kennis van zaken. Wij hebben er ons vak van gemaakt. Onze expertise beslaat een breed scala aan onderwerpen die in een contract kunnen worden vastgelegd.

Stelt gerust uw vraag aan ons voor meer duidelijkheid, zodat u zelfverzekerd aan de onderhandeling begint.

Neem contact op

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32