Huurrecht

Als verhuurder of huurder van onroerend goed, krijgt u onherroepelijk te maken met huurrecht. Het (ver)huren van woon- of bedrijfsruimte heeft juridische gevolgen voor u en uw huurder. Het laten opstellen van een goede huurovereenkomst is daarbij essentieel. U kunt bij aanvang van verhuur alle afspraken vastleggen in een contract dat wettelijke toetsing doorstaat. Maar kunt u dat zelf doen? Bent u op de hoogte van de meest recente regelgeving over huurrecht?

Het komt voor dat u te maken krijgt met een huurder waar u afscheid van moet of wilt nemen. Bijvoorbeeld als de huurder overlast veroorzaakt of geen huur betaald. Het kan voorkomen dat een huurder criminele activiteiten in de woning uitvoert. Als u het huurcontract wilt ontbinden welke stappen dient u dan te nemen? Biedt de wet voldoende uitkomst om in uw geval te voorzien? Wij begrijpen dat uw aandacht liever uitgaat naar zaken die geen juridische deskundigheid vereisen. Daarom bieden wij antwoord op al uw vragen over huurrecht.

Park Advocaten is uw partner in de juridische aspecten van uw verhuurde object. Wij helpen niet alleen bij het opstellen van een huurovereenkomst. Wij hebben ervaring met ontbindingsprocedures en ontruiming van panden. Indien nodig schuwen wij de rechtbank niet en kunnen we ook voor u procederen. Of het gaat om geluidsoverlast, renovatie of huurgeschillen bij Park Advocaten kunt u rekenen op goed advies en daadkracht.

Neem vandaag contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32