Incasso

Wanneer u ondanks het versturen van herinneringen geen betaling ontvangt van uw factuur, kunt u de procedure tot incasso starten. Het kan een langslepend proces zijn waarbij de kosten oplopen voor alle partijen. De grootste kans op succes heeft u bij tijdig handelen. Een onbetaalde factuur is sowieso een energievreter, dus waarom zou u nog meer tijd besteden aan herinneringen versturen?

Van aanvang van een incassoprocedure kunnen wij u ondersteunen met daadkracht. Na de standaard routine van herinnering en aanmaning, kunnen wij de schriftelijke sommatie versturen. U bereikt meestal meer wanneer de naam van een advocatenkantoor bovenaan de incasso vermeld staat. Mocht uw wanbetaler alsnog oost-indisch horen, dan zetten we indien gewenst de procedure voort. Wanneer de route heeft geleid tot de rechtbank en een vonnis in uw voordeel, kunnen wij ook toezien op de uitvoering daarvan.

Wij hanteren een tarief dat afhankelijk is van de hoogte van uw vordering. Uit ervaring blijkt dat dit van invloed kan zijn op de termijn waarin een complete incasso wordt afgehandeld. Hoe hoger de vordering hoe meer de wanbetaler tegenwerkt is gebleken. Voor minder kopzorgen is een incasso via Park Advocaten een resultaatgerichte oplossing.

Kortom laat uw nachtrust niet verpesten door een wanbetaler. Start zo snel mogelijk de incasso via Park Advocaten. Resultaat is bijna zeker.

Neem contact op

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32