Welkom bij Park Advocaten

Uw partner in juridisch advies voor uw bedrijf en privé.

Juridisch advies vragen stelt u het best aan een specialist. Dat klinkt als een open deur en toch komt het vaak voor dat we een ‘kennis’ om juridisch advies vragen. Het is begrijpelijk dat u een kennis om advies vraagt. Dat is handig als het gaat om zaken als goede wijn kopen, een meubelzaak vinden of de oppas van uw kinderen regelen. Maar koopt u schoenen liever bij een bakker of een schoenenzaak? Laat u de auto graag repareren door een concertpianist of een specialist?

Voor juridische zaken heeft u iemand nodig die deskundig en betrouwbaar is. Kortom: Waar haalt u betrouwbaar juridisch advies vandaan? Voorkomen is beter dan genezen luidt het alom bekende spreekwoord. Op juridisch vlak is dat wellicht nog nadrukkelijker van toepassing. Een vrijblijvend consult bij Park Advocaten geeft u snel inzicht in uw situatie. Wij helpen u graag bij het opstellen van overeenkomsten, juridisch advies, aansprakelijkheid, meditation, arbeidsrecht, etc. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Neem contact op

 

Waarom u een advocaat nodig heeft?

In sommige situaties is deskundig juridisch advies onmisbaar. Heeft u slapeloze nachten over de opvolging in uw bedrijf? Krijgt u grijze haren van de Algemene Voorwaarden? Ziet u door de bomen van regelgeving het spreekwoordelijke bos niet meer? Heeft uw aannemer de verbouwing niet volgens afspraak opgeleverd? Bent u ten onrechte ontslagen? Gaat u scheiden? Zo kunnen we natuurlijk eindeloos voorbeelden noemen van zaken die vragen om goede afspraken. Liever gezegd, in verschillende situaties kunt u betrouwbaar advies gebruiken als het gaat om juridische vraagstukken. Park Advocaten ondersteunen u met deskundigheid en ervaren juridische kracht. Omdat wij als collectief opereren, hebben wij altijd een partner die uw vraag kan beantwoorden. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak te maken voor een vrijblijvende intake.

Neem direct contact op

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32