Park advocaten is een baken voor particulieren

Heeft U een conflict met uw werkgever, de aannemer die uw badkamer zou opleveren of een andere juridische vraag? Heeft u afspraken gemaakt met juridische gevolgen zonder u daarover te laten adviseren? Om nog maar te zwijgen over de vertaling van die afspraken in een juridisch correcte overeenkomst. Zoiets vraagt om kennis en kunde. U kunt het natuurlijk altijd zelf doen, maar weet u zeker dat de afspraken in een juridisch conflict steek houden?

Omdat juridische zaken ingewikkeld en kostbaar kunnen zijn, heeft u meer aan de deskundigheid van ervaren advocaten. Uw juridische vraag is voor ons de uitdaging waar we graag onze tanden in zetten om tot een voor u bevredigende oplossing te komen. Wij nemen de tijd om met u te zoeken naar een passende oplossing voor uw situatie.

Bij Park Advocaten houden we van duidelijkheid. Daarom streven wij naar transparantie en gebruiken wij niet teveel juridisch jargon in onze correspondentie. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

U wilt natuurlijk niet teveel betalen voor betrouwbaar juridisch advies. Daarom onderzoeken wij met u of uw rechtsbijstandverzekering onze kosten dekt. Indien nodig kijken wij of u in aanmerking komt voor rechtsbijstand, dat door de overheid wordt vergoedt. Bij Park Advocaten wordt u niet als een nummer behandeld zoals dat bij de verzekeringsmaatschappij kan gebeuren. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht bij een van onze advocaten.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32