Voor Ondernemers

Vastgoed oftewel onroerend goed, brengt een hoop juridische aspecten met zich mee. Park Advocaten is deskundig op diverse gebieden van onroerend goed. Als het gaat om een aan- of verkoop van vastgoed of het beheer ervan zijn wij een ervaren partner. Maar onze dienstverlening gaat veel verder dan dat.

Ook in het opstellen en toetsen van contracten omtrent onroerend goed bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u vastgoed in beheer of exploiteert u onroerende zaken? Park Advocaten heeft een ervaren team van vastgoedspecialisten in huis. Die staan u bij in alle mogelijke onderwerpen die vastgoed met zich mee brengt.

Het houden van vastgoed is niet alleen rozengeur en manenschijn. U kunt een conflict hebben met een aannemer over veroorzaakte schade. Bijvoorbeeld wanneer bij oplevering zichtbaar wordt dat er slecht uitgevoerd werk is geleverd. Het kan ook zijn dat verborgen gebreken blijken te zijn in het pand, die later aan het licht komen. U wilt een partij daarop kunnen aanspreken, maar hoe?

Park Advocaten is uw partner in al de genoemde situaties omtrent vastgoed. Neemt u op tijd contact met ons op. Laat uw afspraken toetsen of borgen in een overeenkomst. Voorkomen is beter dan genezen. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

 

Voor particulieren

Vastgoed oftewel onroerend goed bezitten kan een verrijking van uw leven zijn. Het huis waar u in woont of gaat wonen moet worden verbouwd of geïnspecteerd. Of zelfs als u een woning aankoopt als investering om te verhuren, brengt dat juridische aspecten met zich mee. Aspecten, die niet altijd door een makelaar of ontwikkelaar kunnen worden overzien. Wanneer u een pand koopt of bezit zullen er altijd momenten zijn waarop er onderhoud moet worden gepleegd. En omdat dit niet altijd van een leien dak gaat, biedt Park Advocaten complete juridische bijstand.

Heeft u een nieuwe serre laten aanbouwen, die lekt wanneer het regent? Is de verbouwing van de badkamer een totale ramp geworden? Blijkt na aankoop van uw droomhuis de kruipruimte vol schimmels te zitten door optrekkend vocht uit de grond? Een goede buur is beter dan een verre vriend luidt het spreekwoord. Maar wat als u van mening verschilt over het vervangen van de schutting die u deelt? En wat dacht u van die overhangende boom, die u het zonlicht ontneemt? Mag u die dan zonder overleg afzagen? We hoeven u natuurlijk niet alle rampscenario's voor te schotelen. Maar in geval u te maken krijgt met zo’n soort situatie biedt Park Advocaten vastgoed advies op maat. Het oplossen van een geschil met uw aannemer kan een route zijn, maar een goede overeenkomst van tevoren opstellen is natuurlijk nog beter.

Bij aan- en verkoop is een goede overeenkomst noodzakelijk, ook hierin zijn wij uw partner. Kom niet voor onnodige verrassingen te staan. Laat uw overeenkomst toetsen en/of opstellen door een van onze advocaten. Dan weet u zeker dat het goed zit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op voor vragen over vastgoed

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32