Welkom bij Park Advocaten, Advocatenkantoor uit Utrecht en dichtbij Bilthoven

Uw partner in juridisch advies voor uw bedrijf en privé

Juridisch advies vragen stelt u het best aan een specialist. Dat klinkt als een open deur en toch komt het vaak voor dat we een ‘kennis’ om juridisch advies vragen. Het is begrijpelijk dat u een kennis om advies vraagt. Dat is handig als het gaat om zaken als goede wijn kopen, een meubelzaak vinden of de oppas van uw kinderen regelen. Maar koopt u schoenen liever bij een bakker of een schoenenzaak? Laat u de auto graag repareren door een concertpianist of een specialist?

Voor juridische zaken heeft u iemand nodig die deskundig en betrouwbaar is. Kortom: Waar haalt u betrouwbaar juridisch advies vandaan? Voorkomen is beter dan genezen luidt het alom bekende spreekwoord. Op juridisch vlak is dat wellicht nog nadrukkelijker van toepassing. Een vrijblijvend consult bij Park Advocaten geeft u snel inzicht in uw situatie. Wij helpen u graag bij het opstellen van overeenkomsten, juridisch advies, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht, meditation, arbeidsrecht, etc. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Neem direct contact met ons op

Waarom u een advocaat nodig heeft?

In sommige situaties is deskundig juridisch advies onmisbaar. Heeft u slapeloze nachten over de opvolging in uw bedrijf? Krijgt u grijze haren van de Algemene Voorwaarden? Ziet u door de bomen van regelgeving het spreekwoordelijke bos niet meer? Heeft uw aannemer de verbouwing niet volgens afspraak opgeleverd? Bent u ten onrechte ontslagen? Gaat u scheiden? Zo kunnen we natuurlijk eindeloos voorbeelden noemen van zaken die vragen om goede afspraken. Liever gezegd, in verschillende situaties kunt u betrouwbaar advies gebruiken als het gaat om juridische vraagstukken. Park Advocaten ondersteunen u met deskundigheid en ervaren juridische kracht. Omdat wij als collectief opereren, hebben wij altijd een partner die uw vraag kan beantwoorden. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak te maken voor een vrijblijvende intake.

Park Advocaten; voor slimme ondernemers

Zakelijk juridisch advies is altijd onmisbaar geweest. Het is lastig genoeg om de juiste keuzes te maken in een dynamisch ondernemersklimaat. De wereld veranderd snel en dat vraagt om goede afspraken binnen en buiten uw onderneming. Juridische zaken kunnen ingewikkeld en kostbaar zijn, daarom wordt u liever bijgestaan door ervaren advocaten. Juridische toppers, die in het spectrum van ondernemingsrecht en vennootschapsrecht kunnen adviseren tegen een passend tarief.

Park Advocaten is een advocatencollectief dat regionaal en landelijk georiënteerd zakelijk juridische ondersteuning levert aan middelgrote en kleine ondernemingen. Zoals u mag verwachten zijn onze juristen binnen hun vakgebied uitstekend op de hoogte van de geldende regelgeving. Bovendien beschikken zij over diepgaande kennis van de actuele rechtspraak. Park Advocaten is deskundig in een breed scala aan rechtsgebieden en kan derhalve antwoord geven op uw ondernemersvragen.

Park advocaten is ook een baken voor particulieren

Heeft U een conflict met uw werkgever, de aannemer die uw badkamer zou opleveren, een vraag over erfrecht, huurrecht, Personen- en familierecht, arbeidsrecht of een andere juridische vraag? Heeft u een contract opgesteld of ondertekend zonder u daarover te laten adviseren? Om nog maar te zwijgen over de vertaling van die afspraken in een juridisch correcte overeenkomst. Zoiets vraagt om kennis en kunde. U kunt het natuurlijk altijd zelf doen, maar weet u zeker dat de afspraken in een juridisch conflict steek houden?

Omdat juridische zaken ingewikkeld en kostbaar kunnen zijn, heeft u meer aan de deskundigheid van ervaren advocaten. Uw juridische vraag is voor ons de uitdaging waar we graag onze tanden in zetten om tot een voor u bevredigende oplossing te komen. Wij nemen de tijd om met u te zoeken naar een passende oplossing voor uw situatie.

Bij Park Advocaten houden we van duidelijkheid. Daarom streven wij naar transparantie en gebruiken wij niet teveel juridisch jargon in onze correspondentie. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor betrouwbaar juridisch advies. Daarom onderzoeken wij met u of uw rechtsbijstandverzekering onze kosten dekt. Indien nodig kijken wij of u in aanmerking komt voor rechtsbijstand, dat door de overheid wordt vergoed. Bij Park Advocaten wordt u niet als een nummer behandeld zoals dat bij de verzekeringsmaatschappij kan gebeuren. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht bij een van onze advocaten.

Bel mij terug

Vul hier uw telefoonnummer in en u wordt z.s.m. teruggebeld

Adres
Burg. Reigerstraat 77, 3581 KP Utrecht

Telefoon
030 256 75 06

Fax
030 230 20 32