Particulieren

Als u een juridisch conflict heeft of wilt voorkomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak is persoonlijk, direct en resultaatgericht. Wij houden van heldere taal en duidelijke afspraken. Wij zoeken met u naar de beste oplossing.

Park Advocaten hanteert redelijke tarieven. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, bestaat er een goede kans dat de kosten van onze rechtsbijstand onder uw dekking vallen. Ook onderzoeken wij of u mogelijk voor een toevoeging (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) aanmerking komt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak.

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Park Advocaten is goed thuis in het arbeidsrecht. Wij kunnen u onder meer juridisch advies geven over het nieuwe ontslagrecht, uw positie als werknemer, (statutair) directeur, flexibele arbeidsrelaties en uw belangen in procedures bij arbeidsconflicten behartigen.

Wacht bij dreigende arbeidsconflicten niet te lang met ons te raadplegen om te voorkomen dat een conflict nodeloos slecht voor u uitpakt. Een werknemer wordt door ons met deskundigheid en betrokkenheid bijgestaan zowel als het gaat om een individuele ontslagkwestie als bij een reorganisatie. Ook kan een werknemer bij ons terecht voor de totstandkoming van een beëindigingsovereenkomst en met vragen over de transitievergoeding, WWZ, ontslag op staande voet, re-integratie, ziekte cao’s, concurrentie –en relatiebedingen en overige vraagstukken in arbeidsrelaties. Vraag ons hierover bijtijds advies.
 

Onze advocaten