Particulieren

Als u een juridisch conflict heeft of wilt voorkomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak is persoonlijk, direct en resultaatgericht. Wij houden van heldere taal en duidelijke afspraken. Wij zoeken met u naar de beste oplossing.

Park Advocaten hanteert redelijke tarieven. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, bestaat er een goede kans dat de kosten van onze rechtsbijstand onder uw dekking vallen. Ook onderzoeken wij of u mogelijk voor een toevoeging (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) aanmerking komt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak.

Rechtsgebieden

Huurrecht

Bij Park Advocaten kan een huurder terecht met alle vragen over het huurrecht van woonruimte. Daarbij moet u onder meer denken aan huuropzegging wegens renovatie van de gehuurde woonruimte, (geluids)overlast door een andere huurder, onder- en medehuurperikelen, achterstallig onderhoud of ernstige gebreken aan de woonruimte. Vraag ons tijdig advies in geval van een huurgeschil met de verhuurder. Vraag ons hierover bijtijds advies.