Particulieren

Als u een juridisch conflict heeft of wilt voorkomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak is persoonlijk, direct en resultaatgericht. Wij houden van heldere taal en duidelijke afspraken. Wij zoeken met u naar de beste oplossing.

Park Advocaten hanteert redelijke tarieven. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, bestaat er een goede kans dat de kosten van onze rechtsbijstand onder uw dekking vallen. Ook onderzoeken wij of u mogelijk voor een toevoeging (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) aanmerking komt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak.

Rechtsgebieden

Personen- en familierecht

Het personen- familierecht is heel divers en bijna iedereen komt ermee in aanraking. Het beperkt zich niet alleen tot echtscheidingsprocedures, en ziet bijvoorbeeld ook op gezag over kinderen, erkenning van kinderen, ontkenning vaderschap en naamswijziging. Vaak staan er grote financiële belangen op het spel, daar waar het gaat om kinder- en partneralimentatie, of de verdeling van een boedel waar een onderneming deel vanuit maakt. Vaak kunnen problemen op voorhand worden ingekaderd door goede huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontracten te maken.

Een belangrijk kenmerk van het personen- en familierecht is dat er vaak sprake is van een botsing van zakelijke en persoonlijke belangen met ver rijkende gevolgen voor alle betrokkenen. Daarom zullen wij onze cliënten zorgvuldig, gewetensvol en oplossingsgericht begeleiden. Geen olie op het vuur, maar een constructieve benadering gericht op een passende oplossing.
 

Onze advocaten