Particulieren

Als u een juridisch conflict heeft of wilt voorkomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak is persoonlijk, direct en resultaatgericht. Wij houden van heldere taal en duidelijke afspraken. Wij zoeken met u naar de beste oplossing.

Park Advocaten hanteert redelijke tarieven. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, bestaat er een goede kans dat de kosten van onze rechtsbijstand onder uw dekking vallen. Ook onderzoeken wij of u mogelijk voor een toevoeging (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) aanmerking komt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak.

Rechtsgebieden

Erfrecht

U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over bijvoorbeeld: de geldigheid en uitleg van een testament, het aanvaarden of verwerpen van een erfenis, de legitieme portie, de executeur en de verdeling van de erfenis. Wij kunnen u bijstaan bij het afwikkelen van nalatenschappen en het oplossen van geschillen. Daarbij kunnen we optreden als advocaat of mediator. Indien een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is, kunnen wij u als procesadvocaat bijstaan.
 

Onze advocaten