Particulieren

Als u een juridisch conflict heeft of wilt voorkomen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak is persoonlijk, direct en resultaatgericht. Wij houden van heldere taal en duidelijke afspraken. Wij zoeken met u naar de beste oplossing.

Park Advocaten hanteert redelijke tarieven. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, bestaat er een goede kans dat de kosten van onze rechtsbijstand onder uw dekking vallen. Ook onderzoeken wij of u mogelijk voor een toevoeging (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand) aanmerking komt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak.

Rechtsgebieden

Fiscaal recht

Daar waar er raakvlakken zijn met de fiscaliteit maken wij gebruik van de expertise van Ilse Luttikhuis van Context fiscaal juridische dienstverlening. Ilse adviseert ondernemers en particulieren op fiscaal gebied. Particulieren kunnen bij Ilse terecht met vragen in de IB-sfeer en fiscale kwesties die spelen bijvoorbeeld bij overdracht van vermogen binnen familieverband. Dat wij terug kunnen vallen op de expertise van Ilse, maakt dat wij aan onze advisering een extra dimensie kunnen geven en niet blijven steken in een louter juridische analyse.